Kungälvs Zoo

Kungälvs äldsta djurbutik.

Vårt mål är att erbjuda våra kunder produkter med riktigt hög kvalité. Det är därför som vi föder upp de flesta av de djur som vi säljer. Vi ser det dessutom som en tillgång att vi faktiskt vet vad vi pratar/ger råd om. Alla vi som jobbar på kungälvs Zoo har dessutom egna erfarenheter av djur. Vårt tillbehörssortiment är stort, brett och till alla sällskapsdjur. Om du mot förmodan inte hittar vad du söker, säg till så kan vi säkert beställa hem det till dig.

Vintern 2008 flyttade vi till nya, betydligt större lokaler. Dessa lokaler har byggts om för att passa vår versamhet. Vi genomför ständigt förbättringar, en del syns tydligt i butiken andra sker mer i skymmundan. Vår butiksyta är just nu ca 400m2. Till det kommer den yta som vår omfattande avelsverksammhet tar i anspråk. Det enda vi inte har egen uppfödning på är fiskar. Men lite fuskar vi i det med då vi föder upp en del malar, tetror osv.

Självklart är hela vår verksamhet godkänd av Jordbruksverket och länstyrelsen, det innebär att vi uppfyller de krav som ställs både på butiker som säljer levande djur och de regler som gäller för uppfödare. Det är vi ensamma om i Kungälv. Vi är medlemmar i Zoobranchens riksförbund och i butikskedjan Djurens Värld.

Vi hoppas att du är nöjd med den service vi ger och den kunskap som vi förmedlar.

Jonas med personal

.