Katt

För katt har vi foder, sand, vattenautomater, godis, transportburar, halsband, kattlådor, korgar/sängar, selar, shampon & balsam, klösmöbler, klotänger, borstar, koppel,  saxar och mycket mycket mer. Kort sagt, vi har det mesta du behöver för att sköta om din nya eller gamla kompis!
Arion
Four Friends
Hill´s
Iams
Royal Canin
Orijen
Eukanuba
Extreme Classic
Denna klumpbildande kattsand är av extremt hög kvalitet. Den suger upp hela 350% av sin egen vikt i vätska, vilket gör att den är mycket dryg och ekonomisk att använda. Dessutom har man tillsatt babypuder som reducerar lukten från urin. Du får en fräsch och hygienisk kattlåda som dessutom är lätt att hålla rent tack vare de hårda och kompakta klumparna som bildas av den rena bentoniten. Finns i två varianter Gold (Finkornig sand som lämpar sig bäst för korthåriga katter) och Black (grövre korn som lämpar sig bäst för långhåriga katter) 

Litter secret
En kiselbaserad, ej klumpbildande kattsand.

Ever Clean
Har vi hemma i 7 varianter. Extra strength unscented, Extra strength scented, Aqua breeze, lavendel, less track, multiple cat och fast acting.
Läs mer HÄR!

Pee Wee
PeeWee är träpellets som man använder i sin PeeWee-kattlåda. PeeWee lådan är tvådelad och när träpelletsen blir våta bildar de ett strö som sedan ramlar ner i den undre lådan. Mycket dryg.
Läs mer HÄR!

ToaLätt
Toa-Lätt tillverkas av en restprodukt från kartongtillverkning. Denna torkas, ända tills den blir så torr att den får maxial uppsugningsförmåga. Inga kemikalier eller andra tillsatser tillsätts under tillverkningen. Toa-Lätt kattströ är en biologiskt nedbrytbar produkt. Toa-Lätt kan komposteras, eller spolas ned i toalätten.
Läs mer HÄR!

FourFriends
Har vi hemma i två varianter, oparfymerad och lavender.
100% naturlera med zeolit. Innehåller inte några absorberande kemikalier.

Zoogillet
En klassisk kattsand, grovkornig och klumpbildande.

 

Vårt tips – Furminator
Kan användas på alla typer av päls, korthåriga som långhåriga. Funkar på katt, marsvin, kanin, häst och hund. Tar enkelt bort lös och död underull, sparar mycket tid från extra dammsugning. Reducerar mängden hår på golvet upp till 90%. Dessutom stimulerar den blodomlopp och hårväxt, resultatet blir en sundare hud och en blankare päls.

Reducerar också mängden allergener som orsakar allergiska reaktioner hos människor. Furminator är utrustad med blad i rostfritt stål som varken klipper eller skär pälsen den drar försiktigt lös underull. Täckhåren blir oskadda och blanka. Furminator finns i 3 olika storlekar.

 

 

 

 

 

Furminator Demo-film
www.furminator.com